GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σαρωτική «Όμορφη Πόλη» επιστρέφει τον Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Και ενώ...τρέχουν ακόμα οι-sold out- παραστάσεις της «Όμορφης Πόλης» στο Μέγαρο Μουσικής τη...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Και ενώ...τρέχουν ακόμα οι-sold out- παραστάσεις της «Όμορφης Πόλης» στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Βάλαρης ...ρίχνει βόμβα μέσα από τα social media! Η παράσταση-πρόταση που...τα έσπασε στο εδώ Μέγαρο και εξακολουθεί να το κάνει στη Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψει ... δριμύτερη! Ω ναι!Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Ιούνιο σε αυτό της Θεσσαλονίκης!

Ιδού τι έγραψε πριν από λίγο ο εμπνευσμένος σκηνοθέτης που είδε την «Όμορφη Πόλη»του να...τα σπάει-δικαίως αφού η είδηση βγήκε στην Απαγορευμένη Ατζέντα και είχε το...γούρι μου!

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τελευταίες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και ένας σύντομος απολογισμός για την Όμορφη Πόλη μας! 27000 θεατές σε Αθήνα μέσα σε δέκα μέρες και 6 εξτρα παραστάσεις, 12.500 θεατές σε Θεσσαλονίκη μόλις σε μια βδομάδα με 4 εξτρα παραστάσεις. Νιώθω και νιώθουμε βαθύτατα συγκινημένοι για την τόση μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε και σας ευχαριστούμε! Οφείλω να ευχαριστήσω τέλος όλους τους συνεργάτες μου σε κάθε τομέα για την υπέροχη συνεργασία, αλλά κυρίαρχα το ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ που για άλλη μια φορά αποδεικνύει τη σπουδαιότητα, τη διαχρονικότητα και την Ελληνικότητα του μέγιστου έργου του! Εγώ τον ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ!Ανακοινώνω επίσημα την παράταση παραστάσεων κατ απαίτηση του κοινού το Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο και έπεται συνέχεια... !

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ! 8 -12 ΜΑΙΟΥ! ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΓΟΝΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση