GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο με το παρατσούκλι "Κοκαΐνα" συνελήφθη για ναρκωτικά - Ποια είναι Σέρβα καλλονή - ΦΩΤΟ

Ένα μοντέλο από τη Σερβία που εντυπωσιάζει τους ακολούθους της με τις σέξι πόζες της στο instagram συνελήφθη κατηγορούμενη για κατοχή...

Ένα μοντέλο από τη Σερβία που εντυπωσιάζει τους ακολούθους της με τις σέξι πόζες της στο instagram συνελήφθη κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως το παρατσούκλι της είναι "Κοκαΐνα". Η αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο της Μαριάνα Μιριάνιτς δύο πακέτα ηρωίνης, 20 κιλά κάνναβης και πέντε όπλα, αν και παρά το παρατσούκλι της δεν εντοπίστηκε κοκαΐνη.

Η 31χρονη "Κοκαΐνα", μοντέλο και μητέρα, θα κρατηθεί για δύο ημέρες καθώς τέθηκε υπό έρευνα και αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον της Ανώτερης Εισαγγελίας στο Νόβισαντ, πόλη στη βόρεια Σερβία. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε:΅"Η Μαριάνα φέρεται να ήταν το βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά και όπλα για κάποιον άλλο. Ερευνούμε αν συνεργάστηκε με εγκληματική οργάνωση ή είχε άγνοια και απλώς τη χρησιμοποίησαν. Ακόμη προσπαθούμε να εντοπίσουμε ποιος είναι ο κάτοχος των ναρκωτικών και των όπλων και που σκόπευαν να τα μεταφέρουν"

Τα όπλα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της εστάλησαν για ανάλυση ώστε να πιστοποιηθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε παλαιότερο έγκλημα ή σκόπευαν να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Η Κοκαΐνα συχνά σκανδαλίζει τους ακολούθους της με τις γυμνόστηθες φωτό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση