GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν τέσσερα σχολεία λόγω νέων κρουσμάτων ψώρας

Το κλείσιμο τεσσάρων σχολικών μονάδων έως και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, καθ...

Το κλείσιμο τεσσάρων σχολικών μονάδων έως και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα ψώρας.

Τα δύο παιδιά, που έχουν συγγένεια μεταξύ τους, φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Κορδελιού, ωστόσο προληπτικά αποφασίστηκε να κλείσουν τόσο το 2ο Λύκειο Κορδελιού, όσο το 8ο Δημοτικό Σχολείο και το 13ο Ειδικό Σχολείο που στεγάζονται στον ίδιο χώρο, προκειμένου να γίνει η σχετική απολύμανση.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός εμφανίστηκε καθησυχαστικός και δήλωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από τους γονείς.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα είχαν παρουσιαστεί κρούσματα ψώρας σε δύο μαθητές σχολείων, ενός δημοτικού και ενός γυμνασίου, της περιοχής του Ευόσμου. Ο δήμαρχος χαρακτήρισε αυτά τα περιστατικά ως "τυχαία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση