GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πόσο πολύ έχετε αγαπήσει τελευταία τον Βαρουφάκη; - ΒΙΝΤΕΟ

Στην αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός για τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι “είπε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα”, απάντησε ο Αλέξη...

Στην αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός για τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι “είπε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα”, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο ξεκίνημα της δευτερολογίας του, κατά τη συζήτηση για τα εργασιακά, στη Βουλή.

“Κύριε Μητσοτάκη, πόσο πολύ τον έχετε αγαπήσει τελευταία τον κ. Βαρουφάκη; Σας είναι ιδιαίτερα συμπαθής ‘ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2015’. Έτσι δεν λέγατε; ‘Ο άνθρωπος που διέλυσε τις τράπεζες’, ‘ο άνθρωπος που έφερε χρέος στη χώρα”, μια λέγατε 50 δισ., μία 100 δισ., 150 δισ., 200 δισ. Τώρα πόσο πολύ τον έχετε αγαπήσει;”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως “Καταλαβαίνουμε όλοι τους λόγους για τους οποίους ενδεχομένως σας είναι εξαιρετικά σημαντικός”.

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός είχε πει από το βήμα της Βουλής, "δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο, άκουσα με πολλή προσοχή αυτά που είπε ο κ. Βαρουφάκης. Έχω μια απορία κατ' αρχάς κ. Τσίπρα. Γιατί δεν είστε ποτέ στην αίθουσα όταν μιλά ο κ. Βαρουφάκης; Γιατί; Γιατί φροντίζετε πάντα να απουσιάζετε; Ο κ. Βαρουφάκης είπε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα" τόνισε και συνέχισε:

"Μέσα σ' αυτά, εγώ δεν το είχα ξανακούσει,με προέτρεψε να διαβάσω το βιβλίο του, το οποίο ομολογώ ότι δεν το έχω διαβάσει. Μας είπε ότι το γνώριζε ο κ. Τσακαλώτος, να δώσουμε τα πλεονάσματα, τα μεγάλα πλεονάσματα, για να πάρουμε τα εργασιακά. Αλήθεια; Έτσι προέκυψαν τα πλεονάσματα κύριε Τσίπρα; Έτσι εξηγείται η επιμονή σας γιατί δεν θέλατε ποτέ την επαναδιαπραγμάτευση των υψηλών πλεονασμάτων;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση