GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Συναγερμός για πιθανό κρούσμα στον Ευαγγελισμό!

Συναγερμός για πιθανό κρούσμα κορονοϊού έχει σημάνει στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ο οποίος είχε επισκεφ...

Συναγερμός για πιθανό κρούσμα κορονοϊού έχει σημάνει στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ο οποίος είχε επισκεφθεί την Κίνα και φέρεται να παρουσιάζει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά του κορονοϊού.

Το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί ασθενής που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από τον νέο κοροναϊό διερευνούν οι δημοσιονομικές αρχές. Αν και ο πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για γρίπη, αποστέλλεται σχετικό δείγμα για ανάλυση προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ασθενείς να έχε προσβληθεί.

Το περιστατικό αφορά άνδρα που έφτασε έφθασε από την Κίνα πριν από λίγες ημέρες και άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση καθησυχάζει αναφέροντας πως λόγω των πρόσφατων ασκήσεων προσομοίωσης το προσωπικό των νοσοκομείων είναι προετοιμασμένο για το ενδεχόμενο που έγιναν, το προσωπικό ήταν πλήρως ενημερωμένο για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και δε συντρέχει λόγος πανικού.

Ο "ύποπτος" ασθενής πήγε μόνος του στο νοσοκομείο καθώς ανήσυχε αφού παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί εξέτασαν τον ασθενή και θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχει προσβληθεί από τον ιό. Παράλληλα έλαβαν δείγμα το οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να διαπιστωθεί εργαστηριακά εάν πράγματι δεν πρόκειται για κρούσμα κορονοϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση