GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Αυτοκτόνησε γνωστή τηλεοπτική παραγωγός - ΦΩΤΟ

Ταλαντούχα παραγωγός της βρετανικής τηλεόρασης που εργαζόταν για την κουτσομπολίστικη εκπομπή του Τζέρεμι Κάιλ προτού κοπεί το περασμ...

Ταλαντούχα παραγωγός της βρετανικής τηλεόρασης που εργαζόταν για την κουτσομπολίστικη εκπομπή του Τζέρεμι Κάιλ προτού κοπεί το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του συντρόφου της την Πέμπτη.

Η 31χρονη εργαζόταν στο σόου για οκτώ χρόνια και ήταν υπεύθυνη για τους καλεσμένους αλλά και είχε ενισχυτικό ρόλο στην παραγωγή σειρών του ITV. Η Νατάσα Ρέντικαν εργαζόταν στο σόου από τον Οκτώβριο του 2014 έως και τον Μάιο του 2019 ενώ κόπηκε μετά τον θάνατο του 63χρονου Στίβεν Ντάιμοντ που αυτοκτόνησε μία εβδομάδα μετά την εμφάνισή του στο πρόγραμμα.

Μετά τη συνεργασία της με εκπομπές του ITV η Ρέντικαν συνεργαζόταν με σόου του BBC. Οι φίλοι της και συνεργάτες της σοκαρίστηκαν από την ανακοίνωση του θανάτου της και έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στην 31χρονη παραγωγό. Εκπρόσωπος του Τζέρεμι Κάιλ επιβεβαίωσε την τραγική είδηση αλλά δεν σχολίασε περαιτέρω. Ο παρουσιαστής του σόου ανακοίνωσε χθες πως θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση