GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη ποπ σταρ ακύρωσε την περιοδεία της λόγω ασθένειας

Η 34χρονη ποπ σταρ Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της απώλειας ...

Η 34χρονη ποπ σταρ Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της απώλειας της φωνής της, όπως δήλωσε στο BBC.

Οι προγραμματισμένες της εμφανίσεις στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, τη Γλασκώβη και το Μπέρμιγχαμ την επόμενη εβδομάδα δεν θα γίνουν.

«Συγγνώμη που το άφησα για την τελευταία στιγμή, αλλά αυτή η ασθένεια με έχει καταβάλει και έχω χάσει εντελώς τη φωνή μου» είπε σε δήλωσή της. «Ο γιατρός με συμβούλεψε επί του παρόντος να μείνω εκτός για τέσσερις εβδομάδες. Δεν μου αρέσει καθόλου που σας απογοητεύω, αλλά πρέπει να γίνω καλά. Με αγάπη Λάνα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Η περιοδεία της ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αύριο από το Άμστερνταμ και να ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Το «O2 Arena» του Λονδίνου, που θα φιλοξενούσε την συναυλία της Ντελ Ρέι την ερχόμενη Τρίτη τουίταρε: «ΑΚΥΡΩΣΗ: Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία της στην ΕΕ / Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ασθένειας. Συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνούν με το αρχικό σημείο αγοράς των εισιτηρίων τους για ερωτήσεις επιστροφής χρημάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση