GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεραπετρίτης: Δεν άκουσα μια λέξη συμπαράστασης για τους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση υπήρξε όταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης πήρε τον λόγο στη Βουλή απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπ...

Ένταση υπήρξε όταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης πήρε τον λόγο στη Βουλή απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.

"Να ζητήσω συγγνώμη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι τα έδρανα τα κυβερνητικά είναι ελλίποντα σήμερα διότι ατυτήν την ώρα συντελείται το από μακρού χρόνου προγραμματισθέν και ανακοινωθέν υπουργικό συμβούλιο, γιατί το υπουργικό συμβούλιο προφανώς ήταν μια λέξη άγνωστη στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κατά τούτο δεν θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια σύμπτωση" είπε στη ναρχή της ομιλίας του και συνέχισε:

"Θα περιοριστώ στα ζητήματα που αφορούν πρωτίστως σε θέματα δημόσιας τάξης, μετανάστευσης και ασύλου... Δεν άκουσα μία λέξη αυτοκριτικής για το γεγονός ότι το ασφαλιστικό που ήρθε επί ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε από όλες τις πλευρές αντισυνταγματικό από το ΣτΕ επειδή δεν είχε καμία ανταποδοτικότητα και δεν έφερε καμία ισότητα.. Δεν άκουσα μία λέξη, και θα μου επιτρέψετε μετά λόγου γνώσεως να επισημάνω ότι αυτό θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά υποβαθμιστικό για το Κοινοβούλιο, δεν άκουσα μία λέξη συμπαράστασης για τους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας οι οποίοι υπέστησαν βίαιη και άνανδρη βεβήλωση τις τελευταίες ημέρες" είπε ο υπουργός Επικρατείας προκαλώντας χαμό στο Κοινοβούλιο.

Ακούστηκαν εκφράσεις όπως "κάτσε κάτω", "μην μιλάς εσύ","επαναστάτες", "άντε κάτσε" με τον πρόεδρο της Βουλής Κώστας Τασούλα να λέει "είναι καθιστός πάντως".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση