GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στεφανής για μεταναστευτικό: Σε πιλοτική εφαρμογή τα πλωτά φράγματα

Διευκρινίσεις αναφορικά με τα πλωτά φράγματα, που η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι θα τοποθετηθούν στο Αιγαίο, με σκοπό να ανακόψουν ...

Διευκρινίσεις αναφορικά με τα πλωτά φράγματα, που η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι θα τοποθετηθούν στο Αιγαίο, με σκοπό να ανακόψουν τις μεταναστευτικές ροές, έδωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου και του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Χήτα, ο κ. Στεφανής ανέφερε πως «η κυβέρνηση εξετάζει τη χρησιμότητα των πλωτών προστατευτικών φραγμάτων πιλοτικά και εφόσον αποδειχθούν αποτελεσματικά, τότε θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες περιοχές του Αιγαίου».

Αναφερόμενος στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, ο υφυπουργός επισημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται ο λειτουργικός προϋπολογισμός του ΓΕΣ καθώς η χρηματοδότηση της σύμβασης για την προμήθεια των πλωτών συστημάτων θα γίνει από πιστώσεις του Ε.Φ. 1011.701.0000000 «Δαπάνες Μεταναστευτικών Ροών» του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2020.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση