GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταναστευτικό: Η κοινή ανακοίνωση των Δημάρχων μετά τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

"Σε πολύ καλό κλίμα" πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησ...

"Σε πολύ καλό κλίμα" πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Βορείου Αιγαίου στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Δήμαρχοι των νησιών.

«Μεταφέραμε τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων σημειώνοντας ότι απαιτείται κοινή συναντίληψη στην εξεύρεση μίας ρεαλιστικής λύσης» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση των Δημάρχων των νησιών:

«Μετά από πολύωρη και αναλυτική συζήτηση με τον κ. Πρωθυπουργό σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ένας γόνιμος διάλογος για το κρίσιμο θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος, που απασχολεί και ταλαιπωρεί τα νησιά μας.

Μεταφέραμε τις αγωνίες μας για όλα τα κρίσιμα αυτά ζητήματα, καθώς και τα τελευταία γεγονότα.

Μεταφέραμε για μία ακόμη φορά, σταθερά τις αποφάσεις των δημοτικών μας συμβουλίων καθώς και του περιφερειακού, με κοινή συναντίληψη την εξεύρεση ρεαλιστικής λύσης.

Ο κ. Πρωθυπουργός, αφού άκουσε προσεκτικά όλα τα παραπάνω, μας ανακοίνωσε ότι θα επισκεφτεί τα νησιά μας για ανακοινώσεις, ξεκινώντας άμεσα από τη Σάμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση