GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταναστευτικό: Μεγάλη συγκέντρωση στη Λέσβο - Ένταση και χημικά στο Διαβολόρεμα

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης από το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και το νομαρχιακό τμήμα...

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης από το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ με αίτημα την άμεση αποσυμφόρηση της Λέσβου και την αποχώρηση των ΜΑΤ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό.
Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη μεγάλη πορεία προς το Διαβολόρεμα και την Καράβα, σημεία εισόδου προς την επιταγμένη έκταση του Καβακλή, όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Στα συγκεκριμένα σημεία κάτοικοι των περιοχών ήρθαν σε σύγκρουση με αστυνομικές δυνάμεις, ιδιαίτερα στην περιοχή της Καράβας από τη μεριά του Μανταμάδου. Κόσμος που ήθελε να περάσει στην πλευρά του Μανταμάδου, εμποδίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με την ένταση να είναι έντονη.




Πληροφορίες έλεγαν νωρίτερα ότι στην περιοχή της Καράβας έχει ξεσπάσει φωτιά σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά στο δρόμο μετά από τις συνεχείς ρίψεις χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες.


"Λουκέτο" από τους επιχειρηματίες


Μαζικά έβαλαν λουκέτο οι επιχειρηματίες της Μυτιλήνης, αγανακτώντας με τα πρωτοφανή επεισόδια που συμβαίνουν επί 48ωρου βάσης, με τη συνεχή ρίψη δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού κατά κατοίκων στην Καράβα και το Διαβολόρεμα.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών,φωτό, βίντεο: stonisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση