GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "αντίο" του Νίκου Χατζηνικολάου στον Κώστα Βουτσά

Το δικό του "αντίο" στον Κώστα Βουτσά είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. "Είναι σαν να έπεσε η αυλαία και να αποχώρησε μετά α...

Το δικό του "αντίο" στον Κώστα Βουτσά είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

"Είναι σαν να έπεσε η αυλαία και να αποχώρησε μετά από μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, με όλη την Ελλάδα να τον χειροκροτεί. Η αγάπη που εκδηλώθηκε τις τελευταίες 20 ημέρες για τον Κώστα Βουτσά ήταν πραγματικά τεράστια από όλους τους ανθρώπους. Ήταν σαν να του επιστρέφουν όλοι την χαρά που μας έδωσε από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι σήμερα, τα χαμόγελα που μας χάρισε, τις όμορφες κινηματογραφικές στιγμές. Ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας αλλά θα είναι για πάντα μαζί μας, γιατί οι ταινίες του θα είναι εδώ και θα μεγαλώσουν πολλές ακόμη γενιές Ελλήνων, χαρίζοντάς τους χαμόγελο και χαρά" ανέφερε.

"Αποχαιρετούμε έναν μεγάλο του ελληνικού σινεμά, έναν μεγάλο του ελληνικού θεάτρου, έναν δυνατό άνθρωπο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 88 του έπαιζε ακόμη στο θέατρο, έφτανε πρώτος λένε οι συνεργάτες του και έφευγε τελευταίος. Καθόταν να απολαύσει και την τελευταία συνομιλία με τον θεατή που τον περίμενε έξω από το καμαρίνι για να ζητήσει ένα αυτόγραφο και να ανταλλάξει δύο κουβέντες μαζί του. Αγάπησε πολύ την υποκριτική, αγάπησε πολύ το σινεμά, αγάπησε πολύ το θέατρο, αγάπησε πολύ και τις γυναίκες. Πάρα πολύ και τον αγάπησαν και αυτές. Μου περιγράφουν και έχω καλές πηγές στο θέμα, ότι αυτό που γινόταν στη δεκαετία του '60 και του '70 με τις κυρίες και τον Βουτσά δεν έχει προηγούμενο. Άλλοι είχαν τη φήμη ως ζεν πρεμιέ, αλλά αυτός είχε την χάρη, καθώς το χιούμορ του, το χαμόγελό του, το στυλ του ξεκλείδωνε όλες τις γυναικείες καρδιές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γυναίκες της ζωής του, αυτές με τις οποίες παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά, η Έρρικα, η Θεανώ και η σημερινή του γυναίκα τον αγάπησαν βαθιά και τον αγαπούσαν και μετά τον χωρισμό. Και έλεγαν όλες τους και μετά τον χωρισμό ότι αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής τους" πρόσθεσε.

"Το ταλέντο ξεχείλιζε. Ήταν ένας κωμικός, πραγματικά μοναδικός, ίσως ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό σινεμά και το θέατρο. Και έφυγε με την ίδια παιδικότητα που θυμόμαστε από τις ταινίες του, με την ίδια ζωντάνια, αιώνιος έφηβος" τόνισε.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι πριν από 18 χρόνια όταν πρωτοέμαθε ότι βγαίνω με την ανιψιά του, μου είπε με πολύ αυστηρό ύφος, που στην αρχή πήγα να το "φάω", αλλά μετά ξέσπασε σε γέλια... 'λοιπόν μην νομίζεις ότι δεν ξέρω, από σήμερα θα με αποκαλείς θείο'" συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση