GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στημένα ματς: Το κύκλωμα της Ισπανίας δρούσε και στην Κύπρο - Έστησε και τελικό Κυπέλλου;

Το κύκλωμα που είχε εμπλοκή σε στημένους αγώνες στην Ισπανία, δρούσε και στο πρωτάθλημα της Κύπρου, όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερί...

Το κύκλωμα που είχε εμπλοκή σε στημένους αγώνες στην Ισπανία, δρούσε και στο πρωτάθλημα της Κύπρου, όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «El Confidencial»!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι ισπανικές αρχές έχουν παραδώσει εδώ και μήνες τόσο στην UEFA όσο και στην Αστυνομία της Κύπρου το περιεχόμενο ηχογραφημένων συνομιλιών των επιχειρήσεων «Πιζάρο» και «Κόρτες», δύο υποθέσεις που καταχωρήθηκαν στο δικαστήριο του Μπανταχόθ τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο του 2018 αντιστοίχως, με τη σύλληψη περισσότερων από 50 παικτών, εκπροσώπων και μεσαζόντων για εμπλοκή τους σε χειραγώγηση αγώνων στην Ισπανία.

Η άρση των τηλεφωνικών κλήσεων, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα της «El Confidencial», κατέστησαν δυνατή την ανακάλυψη ότι οι ηγέτες του κυκλώματος είχαν επαφή και στην Κύπρο.

Ο συνδετικός κρίκος, με βάση τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χόρχε Λαρένα.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο της UEFA είναι τέσσερα παιχνίδια στα οποία έπαιξε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ 2-0 στις 18 Απριλίου του 2018, για την αναμέτρηση πρωταθλήματος τέσσερις μέρες μετά ανάμεσα στις ίδιες ομάδες με αποτέλεσμα 1-3, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ στις 28 Απριλίου 2018 που έληξε 1-2, αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και στον Απόλλωνα Λεμεσού στις 16 Μαϊου 2018, στον οποίο επικράτησε η πρώτη με 2-1.

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση