GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας Βουτσάς έδωσε σκληρή μάχη - Το τέλος ήρθε ήσυχα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο &q...

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο "Αττικόν".

Έδωσε μεγάλη μάχη έχοντας όλη την οικογένειά του στο πλευρό του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και “έφυγε” τα ξημερώματα της Τετάρτης.

“Ο Κώστας είναι ένας μεγάλος μαχητής. Είκοσι μέρες τώρα τον τρόμαξε ο χάρος και έδωσε σκληρή μάχη. Το τέλος ήρθε ήσυχα, έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ και όλοι μας και έτσι νιώσαμε ότι έγινε”, είπε συντετριμμένη η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει εμένα, την οικογένεια μου και εκφράζει τον πόνο του για τον Κώστα σαν να είναι μέλος της δικής του οικογένειας του. Σας ευχαριστώ όλους σας”, πρόσθεσε.

Νωρίτερα, η Αλίκη Κατσαβού, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τον θάνατο του Κώστα της, όπως τον αποκαλούσε.

“Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση