GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέιτ Μίντλετον: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα - Οι ενοχές και οι δύσκολες εγκυμοσύνες - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον ρόλο της ως μητέρας μίλησε η Κέιτ Μίντλετον σε ραδιοφωνική εκπομπή του βρετανικού ραδιοφώνου. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, αν και...

Για τον ρόλο της ως μητέρας μίλησε η Κέιτ Μίντλετον σε ραδιοφωνική εκπομπή του βρετανικού ραδιοφώνου. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, αν και μητέρα τριών παιδιών, παραδέχθηκε ότι αισθάνεται ένοχη απέναντι στα παιδιά της ενώ αποκάλυψε ότι αρκετές φορές ανησυχεί ότι δεν είναι αρκετά καλή μητέρα για τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Η Κέιτ περιέγραψε τον εαυτό της ως μητέρα πλήρους απασχόλησης αλλά θεωρεί ότι όποια γυναίκα δεν αισθάνεται κάποιες στιγμές αποτυχημένη στον ρόλο της, λέει ψέματα. Όσο για τον αν έχει ενοχές ως μητέρα απάντησε με ειλικρίνεια: "Εντελώς, και όποια λέει ότι δεν έχει, σίγουρα λέει ψέματα. Ναι, όλη την ώρα" παραδέχθηκε.

Αναφέρθηκε στις πριγκιπικές της υποχρεώσεις οι οποίες κάποιες φορές την αναγκάζουν να μην ανταποκρίνεται στα γονεϊκά καθήκοντά της και αστειεύτηκε ότι τα παιδιά της τη μαλώνουν.

Στη βαθύτατα εξομολογητική της συνέντευξη αποκάλυψε και ότι δοκίμασε μία μορφή θεραπείας για να εξαλείψει τους φόβους του τοκετού μετά τις φοβερές πρωινές αδιαθεσίες στη διάρκεια της κάθε εγκυμοσύνης της.

Η φωτό από το AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση