GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτσας για Μουτζούρη: Είναι γραφικός και επικίνδυνος - Καμία συζήτηση μαζί του

"Γραφικό και επικίνδυνο" χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζο...

"Γραφικό και επικίνδυνο" χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζούρη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας τη χειρονομία του Περιφερειάρχη κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε σάλο, ο κ. Πέτσας είπε ότι "δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον κ. Μουτζούρη".

Σε ερώτηση για το εάν περιμένουν στην κυβέρνηση μια συγγνώμη από τον κ. Μουτζούρη, ο κ. Πέτσας τόνισε "δεν περιμένουμε καμία συγγνώμη. Και να το κάνει τώρα θα είναι υποκριτική, στο πλαίσιο ενός τακτικισμού από την πλευρά του".

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ. Μουτζούρης έχει ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά αυτή τη στιγμή.

Σε ερώτηση αν θα ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση, είπε «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».

Το επίμαχο βίντεο

Ο κ. Μουτζούρης, ακούγεται να χαρακτηρίζει στον συνομιλητή του, -κάποιον καθηγητή, όπως τον αποκαλεί, με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται για τον υπουργό Γιώργο Γεραπετρίτη- ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει βγήκα με το σπαθί μου».

Στη συνέχεια ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι», ενώ σε λίγο συστήνει στον συνομιλητή του «Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό), γιατί τώρα τον έχει πιάσει…άντε να μη πω τι».

Η συνομιλία προχωρά και ο κ. Μουτζούρης ακούγεται να λέει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (το «να» συνοδεύεται από την ανάλογη ακατάλληλη κίνηση να δείχνει τα γεννητικά του όργανα). Και τι έγινε;».

Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, μπορώ να μην έρθω. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Και τονίζει "εγώ δεν περιμένω από τον πρωθυπουργό κάτι".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση