GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βανέσσα Μπράϊαντ ανακοίνωσε την αλλαγή ονόματος του ιδρύματος του Κόμπε

Το Mamba Sports Foundation πλέον θα είναι γνωστό ως " Mamba and Mambacita Sports Foundation", προς τιμήν του Θρύλου του nba...

Το Mamba Sports Foundation πλέον θα είναι γνωστό ως " Mamba and Mambacita Sports Foundation", προς τιμήν του Θρύλου του nba και της 13χρονης κόρης του Γιάννα.

Η Βανέσσα Μπράϊαντ ανακοίνωσε την Πέμπτη αυτή την αλλαγή μέσω ενός ποστ στο Ίνσταγκραμ,καθώς επίσης και μια ενημέρωση στο σήμα του εν λόγω οργανισμού.

'Επειδή δεν υπάρχει #24 χωρίς το #2', έγραψε η Βανέσσα , αναφερόμενη στους αριθμούς φανέλας του Κόμπε και της Γιάννα. 'αλλάξαμε το όνομα του Mamba Sports Foundation ώστε πλέον να ονομάζεται Mamba and Mambacita Sports Foundation'

'Η αποστολή μας παραμένει η ίδια -και πλέον ισχυρότερη από ποτέ-. Το να παρέχουμε μέσω των σπορτς ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους' προσθέτει η Βανέσσα Μπράϊαντ.

Το ίδρυμα, δημιουργημένο από τον πέντε πρωταθλητή του Nba,έχει ως στόχο να παρέχει σε κοινότητες αθλητικά προγράμματα τα οποία εμπλουτίζουν την κοινωνικο-συναισθηματική και σωματική εξέλιξη των συμμετεχόντων ,σύμφωνα με ιστοσελίδα.

Το ίδρυμα επίσης παρέχει χρηματοδότηση σε αθλητές ώστε να συμμετέχουν σε ομάδες και σε σχολεία,όπως επίσης υπάρχουν ειδικά προγράμματα που παρέχουν ίσες ευκαιρίες και στις νέες γυναίκες.

Η Βανέσσα επιπροσθέτως εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις δωρεές οι οποίες έχουν γίνει από την μέρα που το ελικόπτερο του Κόμπε Μπράϊαντ έπεσε παρασέρνωντας στον θάνατο μαζί του την κόρη του και άλλα επτά άτομα.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης για την αλλαγή ονόματος του ιδρύματος έκανε πρεμιέρα και η σελίδα του ιδρύματος στο instagram.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη δημόσια τελετή εις μνήμην των θυμάτων η οποία θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center στο Λος Άντζελες.Στην τελετή αυτή θα τιμηθούν όλα τα θύματα της πτώσης του ελικοπτέρου.Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την τελετή δεν έχουν γίνει γνωστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση