GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Γεωργιάδη - Παπαδημούλη για τη δήλωση Τσίπρα - ΦΩΤΟ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Άδωνι Γεωργιάδη με επίκεντρο τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπ...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Άδωνι Γεωργιάδη με επίκεντρο τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ περί "ελέγχου στους αρμούς της εξουσίας". Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν μεταξύ εκείνων που αντέδρασαν στη δήλωση αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι χούντα".

Η απάντηση ήρθε άμεσα στο Twitter από τον Δημήτρη Παπαδημούλη γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς».

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν το άφησε αναπάντητο και υποστήριξε:

«Τώρα δεν αφήνεις τις ανοησίες να μας εξηγήσεις ποιοι είναι οι Αρμοί της Εξουσίας που πρέπει να ελέγξετε την επομένη φορά και που δεν μπορέσατε να ελέγξετε την προηγουμένη;...και ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις διότι δεν έχεις τί να πεις!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση