GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στο ντέρμπι του Βόλου - Στο νοσοκομείο ένας οπαδός - ΦΩΤΟ

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη καθώς τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το ...

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη καθώς τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το τέλος της (το 1-1 ήταν το τελικό σκορ) σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Και αν κατά τη διάρκεια του αγώνα τα πράγματα ήταν ελεγχόμενα, η κατάσταση ξέφυγε μετά το τελικό σφύριγμα καθώς το γκολ της ισοφάρισης που ήρθε στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου και οι πανηγυρισμοί των οπαδών του έβαλαν φωτιά στις κερκίδες.

Οι περίπου 30 οπαδοί της Νίκης Βόλου που έδωσαν το παρών στο γήπεδο ήρθαν πολύ κοντά με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με αποτέλεσμα ένας 40χρονος οπαδός των γηπεδούχων να πέσει από την εξέδρα, να τραυματιστεί άσχημα και να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι προπονητές των δύο ομάδων Λεωνίδας Βόκολος και Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι αναφέρθηκαν πρώτα στην ανάγκη να λήξει αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και μετά στο ίδιο το παιχνίδι.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση