GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέσβος: Η στιγμή που αποχωρούν τα ΜΑΤ στην Καράβα με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Αργά το απόγευμα χθες έγινε γνωστή η απόφαση για αποκλιμάκωση των δυνάμεων της αστυνομίας. Η αναχώρηση από το Διαβολόρεμα ήταν σχετικά εύ...

Αργά το απόγευμα χθες έγινε γνωστή η απόφαση για αποκλιμάκωση των δυνάμεων της αστυνομίας. Η αναχώρηση από το Διαβολόρεμα ήταν σχετικά εύκολη, παρά τις συγκρούσεις που τη συνόδευσαν.
Στην Καράβα τα πράγματα χθες ήταν δύσκολα αφού η αστυνομία είχε εγκλωβιστεί μεταξύ διαδηλωτών από το Μανταμάδο από τα βόρεια, από τη Μυτιλήνη από τα νότια και από το Καβακλή, που μετά την αποχώρηση των ΜΑΤ βγήκαν στα πλάγια της Αστυνομίας.
Μετά από διαπραγματεύσεις, με την καταλυτική συμβολή του δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου, του προέδρου της κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπου Τζελαιδή, των βουλευτών Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνού και του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα, οι αστυνομικές δυνάμεις οδηγήθηκαν με ασφάλεια εκτός του κλοιού των διαδηλωτών. Μάλιστα, επικεφαλής της πορείας των αστυνομικών ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, προκειμένου να μην υπάρξουν ενέργειες σε βάρος των ανδρών της ΕΛΑΣ.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση