GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Φουρέιρα: Οι φήμες για τη σχέση της με τον Claydee

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου, Μία τρυφερή φιλία φαίνεται ότι έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τον Claydee. Οι δυο τους περν...

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

Μία τρυφερή φιλία φαίνεται ότι έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τον Claydee. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, όταν βρίσκουν την ευκαιρία και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Πρόσωπα από το στενό κύκλο της τραγουδίστριας κάνουν λόγο για μια ξεχωριστή σχέση στη ζωή της. Ο 34χρονος μουσικός παραγωγός, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο τραγούδι “Loquita”, την έχει βοηθήσει να διαχειριστεί αυτό το μεταβατικό στάδιο της ζωής της και της εμπνέει ασφάλεια. Πολλές φορές βγαίνουν έξω μαζί, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους, και όποιος τους συναντά αντιλαμβάβεται την ιδιαίτερη χημεία που υπάρχει μεταξύ τους . Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν που μπορεί να οδηγήσει αυτή η συναναστροφή, καθώς η Ελένη χώρισε πρόσφατα από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία και έχει αποφασίσει να εστιάσει στην καριέρα της.

Η φιλία τους είναι ιδιαίτερη και ο ένας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του άλλου, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα και ο Claydee αντιλαμβάνονται τη δυσκολία των περιστάσεων αυτή τη στιγμή, που έχουν να κάνουν με τον χωρισμό της από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν ξέρει που θα οδηγήσει η γνωριμία της με τον Claydee, ωστόσο είναι αισιόδοξη και πιστεύει ότι το αύριο της επιφυλάσσει μόνο όμορφα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση