GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ της «καλής κοινωνίας»! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ιδιοκτήτης της Corvette...

Μυστήριο καλύπτει μέχρι αυτή την ώρα το τροχαίο κατα το οποίο έχασε την ζωή του ο Νάσος Καρανίκας. Ιδιοκτήτης της πανάκριβης Corvette είν...

Μυστήριο καλύπτει μέχρι αυτή την ώρα το τροχαίο κατα το οποίο έχασε την ζωή του ο Νάσος Καρανίκας. Ιδιοκτήτης της πανάκριβης Corvette είναι ο (γνωστός) επιχειρηματίας Κυριάκος Κ. Το αυτοκίνητο-που βλέπετε στην φωτογραφία-είναι με ευθύνη της τροχαίας σε πάρκινγκ στα Νότια Προάστια.
Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη είναι στην διάθεση της Αστυνομίας ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός της μαύρης Corvette-που δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα ποιος ήταν-κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα οταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος και στη συνέχεια να προσκρούει στη μοτοσικλέτα του 25χρονου ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.
Ωστόσο αντί να παραμείνει στο σημείο το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε. Όπως μετέδωσε χθες το Mega η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μετέβη στην τροχαία και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας. Μάλιστα, όπως τονίστηκε ο ιδιοκτήτης είναι πρόσωπο της «καλής κοινωνίας» και έχει την ιδιότητα του προέδρου κλειστού κλαμπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση