GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ! ΚΑΛΥΠΤΕΙ (πλήρως) τον Κουκουλομάτη η συνοδηγός της Corvette...

Παρουσιάστηκε σήμερα μόνη της στο Α' Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό η νεαρή συνοδηγός που επέβαινε στο όχημα του 40χρονου ιδι...

Παρουσιάστηκε σήμερα μόνη της στο Α' Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό η νεαρή συνοδηγός που επέβαινε στο όχημα του 40χρονου ιδιοκτήτη και οδηγού της μαύρης Corvette, Κυριάκου Κουκουλομάτη,  που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα.
Η συνοδηγός κατέθεσε στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας. Όπως υποστήριξε, καλύπτοντας πλήρως τον Κ. Κουκουλομάτη, ο οδηγός και η ίδια δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ενώ όπως είπε, δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Ωστόσο, διευκρινίζεται πως στο σημείο υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν καταθέσει πως ο 40χρονος οδηγός της μοιραίας Corvette έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της μαύρης Corvette αφέθηκε ελεύθερος χθες μετά την κατάθεσή του. "Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο" δήλωσε ο ίδιος.
Ο ίδιος εμφανίστηκε το Σάββατο στην Τροχαία, αφού είχε περάσει το αυτόφωρο. Η υπόθεση περνάει στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχηματισμό δικογραφίας. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για λήψη πληροφοριών σχετικά με το όχημα με το οποίο διέφυγε ο οδηγός της Corvette μετά το τραγικό δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση