GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι κατέθεσε η συνοδηγός της μοιραίας Corvette - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τροχαία κατέθεσε και η συνοδηγός της Corvette, που παρέσυρε τον 25χρονο Νάσο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο...

Στην Τροχαία κατέθεσε και η συνοδηγός της Corvette, που παρέσυρε τον 25χρονο Νάσο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Μιλώντας για το θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα, η συνοδηγός του πολυτελούς σπορ οχήματος είπε στους άνδρες της Τροχαίας, σύμφωνα με τον Alpha: “Δεν κάναμε κόντρες. Προσπάθησε να αποφύγει ένα προπορευόμενο όχημα κι έτσι συγκρουστήκαμε με τον μοτοσικλετιστή. Καταλήξαμε στον παράδρομο πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Αμέσως μετά φύγαμε με το αυτοκίνητο ενός φίλου. Ήμουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να θυμηθώ πόσο έτρεχε”.

Οι αρχές αναζητούν και τον οδηγό του αυτοκινήτου που βοήθησε τον οδηγό της Corvette να φύγει από το σημείο του τροχαίου.

Από την πλευρά του, ο πραγματογνώμονας, που ερευνά όλα τα στοιχεία, θα επιχειρήσει να εξακριβώσει την ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και αν προσπάθησε να αποφύγει τον άτυχο μοτοσικλετιστή.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση