GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Λοβέρδου - Μπάρκα για την προανακριτική

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος και ο β...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.
"Η προσπάθεια εκφοβισμού ανθρώπων, που έχουν καταθέσει και οφείλουν αν τα αποδείξουν αυτά που έχουν καταθέσει, νομίζω ότι δεν βοηθά ούτε το δημοκρατικό μας πολίτευμα, ούτε τη Δημοκρατία ούτε τη Δικαιοσύνη. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί σε αυτή την ιστορία" δήλωσε ο κ. Μπάρκας.
"Ακριβώς επειδή προστατεύουμε τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία πέφτω από τα σύννεφα όταν ακούω τον κ. Μπάρκα να λέει ότι η προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία λειτουργεί με την εντολή της Ολομέλειας της Βουλής και σύμφωνα με τους νόμους του κράτους, ότι εκφοβίζει μάρτυρες. Δηλαδή τι άλλο να ακούσουμε; Είναι απαράδεκτο. Η προανακριτική επιτροπή επαναλαμβάνω έχει ανακριτικές αρμοδιότητες, τις οποίες πρέπει να ασκήσει. Αυτή είναι η εντολή που έχει λάβει από την Βουλή, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας" ανταπάντησε ο κ. Λοβέρδος.
"Ο νόμος για την προστασία των προστατευόμενων μαρτύρων είναι συγκεκριμένος" τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
"Η προανακριτική δεν ζήτησε την άρση της προστασίας των μαρτύρων. Ζήτησε να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες με τον τρόπο που έχουν καταθέσει στον Άρειο Πάγο, σύμφωνα με τον νόμο και το Σύνταγμα" υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση