GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Μπογδάνου - Γιαννούλη για τα κλειστά κέντρα

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος κ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.
"Η εικόνα που βλέπουμε αυτές τις ημέρες από τα νησιά, είναι μια εικόνα που έρχεται στους δέκτες μας σχεδόν αποσπασματικά. Θα ήθελα να δώσουμε επιτέλους τον λόγο στους ανθρώπους από τη Μόρια, την πολύπαθη αυτή περιοχή, οι οποίοι είναι υπέρ του σχεδίου της κυβέρνησης" είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
"Είναι έκφραση αποφασιστικότητας αυτό που κάνει η κυβέρνηση. Είναι μονόδρομος και πρόκειται να το πάμε μέχρι τέλος" συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
"Είναι διαφορετικό να χρησιμοποιείς τα ΜΑΤ και διαφορετικό να μετατρέπεις τα ΜΑΤ σε μονάδα κρούσης υπερβολικής βίας. Μπορείτε να μου πείτε γιατί ψέκασαν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με χημικά στα μάτια; Τον κ. Μιχαϊλίδη και τον κ. Μπουρνούς, κινδύνευε η δύναμη των χιλιάδων ανδρών των ΜΑΤ από αυτούς; Είναι μια προσπάθεια να προκαλέσουν τρόμο, πανικό και φόβο για να μην υπάρξει διαμαρτυρία για αυτό για αυτό που είπα προς όλους μας, ότι η δημαγωγία δημιουργεί τοξικές καταστάσεις. Να λυθεί το πρόβλημα αλλά με ισχυρή δόση αυτοκριτικής, στην οποία έχει δυσανεξία η ΝΔ. Έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να παραδεχθεί ότι δεν έχουν γεννηθεί με το μαγικό χάρισμα όπως είχε πει η Άντζελα Δημητρίου "των ασφάλτων". Τα λάθη όταν αποδεικνύεται ότι η πρόθεση είναι καλή συγχωρούνται από την κοινωνία και τους πολίτες. " ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
"Η αποσυριζοποίηση της χώρας δεν μπορεί να συντελεστεί σε μέσα σε έξι μήνες. Αυτή τη στιγμή διαμαρτύρονται στα νησιά εκείνοι που ζητούσαν ακριβώς αυτά τα οποία κάνουμε. Αποσυριζοποίηση κατά το αποσταλινοποίηση" υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση