GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Euroleague: «Κλείδωσε» και μαθηματικά τα playoffs η Εφές - MVP ο Ντιλέινι

Η πορεία της Εφές στην Euroleague είναι εντυπωσιακή φέτος. Αν και ακόμη απομένουν δέκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περί...

Η πορεία της Εφές στην Euroleague είναι εντυπωσιακή φέτος.

Αν και ακόμη απομένουν δέκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της φετινής Ευρωλίγκας, η Αναντολού Εφές «σφράγισε» ήδη την παρουσία της στα playoffs και φυσικά είναι η μόνη ομάδα που έχει πετύχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Μετά και τέλος της 24ης αγωνιστικής, οι πρωταθλητές Τουρκίας βρίσκονται στην κορυφή με ρεκόρ 21-3, που είναι αρκετό για να «κλειδώσει» την παρουσία τους στην πρώτη οκτάδα.

Στο μεταξύ, την αντίσταση της Αρμάνι Μιλάνο κατέβαλε στο «Παλάου» η Μπαρτσελόνα και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος παράλληλα αναδείχθηκε και MVP της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για 29:41’’, έχοντας 26 πόντους (2/2β., 3/4διπ., 6/9τρ.), 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση