GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Δολοφονία σε … απευθείας μετάδοση στο Facebook

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ένας 19χρονος στη Νέα Υόρκη ενώ έκανε live μετάδοση στο Facebook. Ο Jeremiah Dickey εντοπίστηκε από τ...

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ένας 19χρονος στη Νέα Υόρκη ενώ έκανε live μετάδοση στο Facebook. Ο Jeremiah Dickey εντοπίστηκε από τις Αρχές αναίσθητος στο αυτοκίνητό του, με τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι. Παρότι η διακομιδή του σε νοσοκομείο ήταν άμεση ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του .

Στο live βίντεο, ο νεαρός φαινόταν να τραγουδάει για περίπου 35 δευτερόλεπτα ενώ καθόταν στο αμάξι του. Λίγο μετά σταμάτησε, κοίταξε γύρω του και τότε, ακούστηκαν πέντε συνεχόμενοι πυροβολισμοί.

Σε ανακοίνωσή του το Facebook επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο βίντεο αφαιρέθηκε από το προφίλ του αγοριού ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών , καθώς δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού μιλά για ένα παιδί με καλή καρδιά που αγαπούσε να κάνει πράγματα για τους άλλους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο CNNi : «Μου λείπει ο γιος μου. Και ξέρω πως δεν θα έπρεπε να κάθομαι εδώ και να κλαίω, ενώ οι δράστες είναι ακόμα κάπου εκεί έξω»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση