GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Σόμμερ: H γοητευτική μακιγιέζ που του έκλεψε την καρδιά

Της Νίκης Κωτσού, Τον έρωτα βρήκε ξανά ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ στο πρόσωπο της καλλονής μακιγιέζ Βαλεντίνης Παπαδάκη. Ο γοητευτικός...

Της Νίκης Κωτσού,

Τον έρωτα βρήκε ξανά ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ στο πρόσωπο της καλλονής μακιγιέζ Βαλεντίνης Παπαδάκη.

Ο γοητευτικός ηθοποιός κρατά ακόμη χαμηλούς τόνους προκειμένου να σιγουρευτεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι διανύει μία δημιουργική περίοδο, αφού σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ στα προσωπικά του, έχει βρει μία ολόφρεσκη πηγή ερωτικής έμπνευσης στο αγγελικό πρόσωπο της Βαλεντίνης Παπαδάκη.

Οι δυο τους έχουν πολλά που τους ενώνουν και ένα από αυτά είναι ο κοινός τόπος καταγωγής, η Κρήτη. Όμως, και οι δύο αγαπούν τη γυμναστική και την καλή ζωή.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού, η 27χρονη καλλονή είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μακιγιέζ και αγαπά πολύ τη δουλειά της. Παρά τα 18 χρόνια που τους χωρίζουν, είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που ζουν. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα ότι οι δύο τους εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνουν σύντομα κάτω από την ίδια στέγη.

Ο ηθοποιός πάντως διατηρεί άριστες σχέσεις και με την πρώην σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αφού και εκείνη νιώθει ότι του χρωστά πολλά, καθώς συνέβαλλε καθοριστικά στην εξέλιξη της καριέρας της.

«Ο Κώστας είναι πολύ καλά αυτό το διάστημα και χαμογελά διπλά. Είναι κοντά στο να επιτύχει τους νέους επαγγελματικούς στόχους του, ενώ έχει αρχίσει να τον απασχολεί σοβαρά και η πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας» αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το στενό κύκλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση