GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπίλι Άιλις: Γιατί σταμάτησε να διαβάζει σχόλια στο instagram - ΒΙΝΤΕΟ

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή του BBC Breakfast ήταν η 18χρονη Μπίλι Άιλις, που πρόσφατα έγραψε μουσική ιστορία ως η νεότερη νικήτρια Γ...

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή του BBC Breakfast ήταν η 18χρονη Μπίλι Άιλις, που πρόσφατα έγραψε μουσική ιστορία ως η νεότερη νικήτρια Γκράμι, μαζί με τον αδερφό της Φινέας Ο' Κόνελ, προκειμένου να συζητήσουν για το τραγούδι της νέας ταινίας τους Τζέιμς Μποντ «James Bond: No Time to Die» το οποίο έχουν γράψει.

Παράλληλα η νεαρή καλλιτέχνις αναφέρθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι το διαδίκτυο καταστρέφει τη ζωή της.

«Όσο πιο καλά πηγαίνουν τα πράγματα που κάνετε, τόσοι περισσότεροι άνθρωποι σας μισούν. Είναι τρελό», δήλωσε η καλλιτέχνις αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα σταμάτησε να διαβάζει σχόλια στο Instagram: «Είναι παράλογο που διάβαζα σχόλια έως τώρα. Θα έπρεπε να είχα σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι μόνο το θέμα ότι πάντα ήθελα να έχω επαφή με τους θαυμαστές και να συνεχίσω να μιλάω μαζί τους και οι άνθρωποι το έχουν καταστρέψει αυτό για μένα».

Ανέφερε ότι μερικοί άνθρωποι ντύνονται ακόμη όπως η ίδια και παρελαύνουν με ακολούθους και αυτό της προκαλεί λύπη για εκείνους που πιστεύουν ότι την έχουν συναντήσει, αλλά έχουν έρθει σε επαφή με απατεώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση