GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Θετική στον ιό αεροσυνοδός της Korean Air - Εργαζόταν στο δρομολόγιο Λος Άντζελες - Σεούλ

Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν αεροσυνοδός παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα, που συνάδουν με τον κορονοϊό. Η αεροσυνοδός της Korean Ai...

Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν αεροσυνοδός παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα, που συνάδουν με τον κορονοϊό.

Η αεροσυνοδός της Korean Air, που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, δούλεψε σε πτήσεις μεταξύ της Σεούλ και του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης της Νότιας Κορέας.

Τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC) ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη ότι είχε εργαστεί στην πτήση KE958 από το Ισραήλ προς την Ιντσόν τη 15η/16η Φεβρουαρίου. Ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης ήταν γκρουπ τουριστών από τη Νότια Κορέα μεταξύ των οποίων 31 άνθρωποι διαπιστώθηκε πως έχουν προσβληθεί από τον COVID-19.

Σύμφωνα με το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap και άλλα ΜΜΕ, η αεροσυνοδός εργάστηκε επίσης στις πτήσεις KE017 και KE012 προς και από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Περίπου τριάντα μέλη πληρωμάτων της Korean Air που βρίσκονταν στις ίδιες πτήσεις τέθηκαν σε καραντίνα για 14 ημέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η αεροπορική εταιρεία παρέπεμψε όλες τις ερωτήσεις για τα δρομολόγια στα οποία εργάστηκε η υπάλληλός της στα KCDC, περιοριζόμενη να διαβεβαιώσει πως «θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές για να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των επιβατών και των εργαζομένων» της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση