GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

League Cup: Δύο «αιώνιοι» για μία κούπα

Η πιο μεγάλη ώρα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έφτασε. Οι πράσινοι φιλοξενούν στις 6 το απόγευμα τους ερυθρόλευκους στο κλειστό του Α...

Η πιο μεγάλη ώρα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έφτασε. Οι πράσινοι φιλοξενούν στις 6 το απόγευμα τους ερυθρόλευκους στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στον επαναληπτικό τελικό του League Cup, με φόντο την πρώτη κούπα της σεζόν στο βόλεϊ.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του με 3-2 σετ την περασμένη Πέμπτη στου Ρέντη, έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τροπαίου. Το τριφύλλι με νίκη με οποιοδήποτε σκορ επιστρέφει στην κατάκτηση τίτλων 10 χρονιά μετά το Κύπελλο του 2010 που ήταν και το τελευταίο που κατέκτησε το τμήμα και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η «δίψα» για τους πράσινους είναι μεγάλη. Τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, αν και η Θύρα 13 ανακοίνωσε ότι θα απέχει από το ματς, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλου επισκέφθηκε την ομάδα στην προπόνηση της Τρίτης, με σκοπό να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τελικά το τρόπαιο, θα είναι και το πρώτο του στη διοργάνωση του League Cup.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός για να κάνει την ανατροπή θέλει μόνο νίκη. Αν η ομάδα του Πειραιά νικήσει με 3-2 σετ, τότε θα παιχτεί «χρυσό» σετ 15 πόντων που θα κρίνει τον τίτλο. Αν η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ, θα εξασφαλίσει απευθείας τον 7ο τίτλο και 6ο συνεχόμενο στη διοργάνωση.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Νώντας Γεροθόδωρος και Βασίλης Βασιλειάδης.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση