GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (LIVE)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τρεις μόλις μέρες μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στο...

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τρεις μόλις μέρες μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τη Super League 1.

Ο Αμπέλ Φερέιρα προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, με τον Βιεϊρίνια να παίρνει τη θέση του Μάτος και τους Πασχαλάκη, Πέλκα και Μπίσεσβαρ να φορούν φανέλα βασικών σε διάταξη 4-2-3-1.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Σφιντέρσκι.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τη διάταξη 4-2-3-1 χωρίς τον Χρήστο Δώνη στην ενδεκάδα και με τους Ανουάρ-Κουρμπέλη στα χαφ. Σε σχέση επίσης με το ματς πρωταθλήματος ο Μπουζούκης θα πάρει τη θέση του Νάγκι στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αναλυτικά οι 11 του Παναθηναϊκού είναι οι εξής: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μακέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση