GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς απέσυρε την ποδιά από παίκτρια - BINTEO

Ένα ξεχωριστό απρόοπτο είχε το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, την ώρα που οι κριτές περίμεναν την απόφαση της Ντέμη σε ποιου κριτή...

Ένα ξεχωριστό απρόοπτο είχε το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, την ώρα που οι κριτές περίμεναν την απόφαση της Ντέμη σε ποιου κριτή την ομάδα θα ενταχθεί.

Συγκεκριμένα, η νεαρή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής κατόρθωσε να κερδίσει τα θερμά σχόλια των τριών και να της προτείνουν ποδιά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς, απέσυρε την ποδιά του για να κάνει ευκολότερη την απόφαση της διαγωνιζόμενης αλλά και να δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να γίνεται vegan.

«Αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να γίνει ο Κουτσόπουλος vegan, εγώ αποσύρω την ποδιά για να το ζήσω και αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ απομακρύνοντας από το τραπέζι την ποδιά του.

Αμέσως μετά, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι δυο κριτές του MasterChef, ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση