GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: H κίνηση της παίκτριας που εξόργισε τους συμπαίκτες της - ΒΙΝΤΕΟ

Η απόφαση της Κατερίνας να μη χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να σώσει τον εαυτό της και να μη μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησ...

Η απόφαση της Κατερίνας να μη χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να σώσει τον εαυτό της και να μη μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης του Masterchef, εξόργισε τους συμπαίκτες της.

«Κατερίνα θα κάνεις χρήση της κάρτας ασυλίας για να μη μαγειρέψεις αύριο;» τη ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με την παίκτρια να απαντάει: «Δε θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας και θα μαγειρέψω με τα υπόλοιπα παιδιά!».

«Αν είναι να μείνω στο παιχνίδι θα μείνω με τον τρόπο που θέλω εγώ. Έχω την κάρτα ασυλίας, δεν σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω γιατί έτσι γουστάρω. Δεν θέλω να την ακούω άλλο αυτήν την καραμέλα! Ας πάμε αύριο και οι τέσσερις εκεί και να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος και θα επιστρέψει στο σπίτι» είπε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα.

«Πού θες να την πας αυτή την κάρτα; Στους πέντε; Κομμώτρια είσαι, μαλλιά φτιάχνεις...χρησιμοποίησε τη τώρα για να πας λίγο παρακάτω» σχολίασε η Ντέμη.

Μάλιστα, η Κατερίνα δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας ούτε για να «σώσει» κάποιον από την ομάδα της. «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μη χρησιμοποιήσεις μία κάρτα», είπε ο Ηλίας ενώ ο Γιώργος, με τον οποίον έχουν έρθει σε ρήξη, δε θέλησε καν να σχολιάσει αυτή την κίνηση της συμπαίκτριάς του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση