GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Η αποχώρηση της Σεμίνας που "λύγισε" παίκτες και κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

Η ξαφνική και αναπάντεχη αποχώρηση της Σεμίνας Κατσίβα από το Masterchef "πάγωσε" τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τους κρι...

Η ξαφνική και αναπάντεχη αποχώρηση της Σεμίνας Κατσίβα από το Masterchef "πάγωσε" τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τους κριτές.

Συγκεκριμένα, η Σεμίνα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία του Mysterybox, με δάκρυα στα μάτια είπε στους κριτές ότι πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής και επικαλέστηκε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που την ανάγκαζε να φύγει.

«Λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό, μιας και είσαι από την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω το pin και την ποδιά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Όπως εξήγησε, «δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους που για μένα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με το Masterchef που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά μου όνειρα, θα πρέπει να αποχωρήσω. Το Masterchef θα είναι εδώ και του χρόνου, οπότε ίσως να ξανασυναντηθούμε».

Φυσικά, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρησή της.

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την Σεμίνα θα αντικαθιστούσε στο παιχνίδι η Φωτεινή. «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, από τη μία στιγμή στην άλλη, άλλαξαν όλα. Είμαι κατενθουσιασμένη και περιμένω να μπω στην κουζίνα να μαγειρέψω», δήλωσε η Φωτεινή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση