GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Η πρώτη αποχώρηση και οι μπηχτές για τους συμπαίκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αποχώρηση πριν καν μπουν στο σπίτι του Masterchef. Ο Ηλίας και η Γιώτα ήταν οι δύο παίκτες πο...

Δύο παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αποχώρηση πριν καν μπουν στο σπίτι του Masterchef.

Ο Ηλίας και η Γιώτα ήταν οι δύο παίκτες που δεν τα πήγαν καλά στη δοκιμασία με τις τέσσερις παρασκευές, αλλά τελικά ένα τηγανητό αυγό ήταν αυτό που έδωσε το εισιτήριο στον Ηλία για το σπίτι του Masterchef.

«Ο Ηλίας δε θα κάνει κάτι στο MasterChef, αλλά καλύτερα να μη στεναχωρηθεί σήμερα, θα στεναχωρηθεί αύριο… κοντά είναι κι εκείνος!» είπε η διαγωνιζόμενη από τον Βόλο.

Ο μέντοράς της Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ευχαρίστησε για τη συμμετοχή της, με τη Γιώτα να είναι ουσιαστικά η πρώτη που αποχωρεί από το παιχνίδι.

«Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάν πραγματικά γιατί είναι κρίμα… η υποκρισία εμένα δε μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα που με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση