GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά παίκτης που "κόπηκε" στο Masterchef: Έχουν μπει στο σπίτι γκαλερίστες και κομμώτριες - ΒΙΝΤΕΟ

"Νόμιζα ότι η παραγωγή θα έβαζε τουλάχιστον 10 άτομα με γνώσεις μαγειρικής στο σπίτι" δήλωσε στο ΟΡΕΝ, ο Θάνος Τσαπάρας που...

"Νόμιζα ότι η παραγωγή θα έβαζε τουλάχιστον 10 άτομα με γνώσεις μαγειρικής στο σπίτι" δήλωσε στο ΟΡΕΝ, ο Θάνος Τσαπάρας που δεν πέρασε από την φάση του Bootcamp στο Masterchef. Πέρασε με τρία ναι στη φάση των Bootcamp όμως εκεί κόπηκε και δηλώνει πως δεν υπήρχε μαγειρικό επίπεδο στο φετινό Masterchef.

Θεωρεί το ριάλιτι μαγειρικής παρωδία και είπε χαρακτηριστικά πως αντί για μάγειρες έχουν βάλει κομμώτριες.

"Στο bootcamp πέρασα με τρία ναι, έκανα ένα εξαιρετικό πιάτο. Έφαγα τον τόπο να βρω πανάκριβα και ολόφρεσκα υλικά για να φτιάξω ένα άρτιο πιάτο. Για αυτό πήρα και τρία ναι. Και στο bootcamp για να πάρουν οι κριτές την τελική απόφαση για το ποιοι παίκτες θα μπουν στο σπίτι, η δικαιολογία των κριτών ήταν ότι τεχνικά δεν μου πέτυχε. Εγώ έδωσα τεκμηριωμένες απαντήσεις, απλά δεν έκατσα να δώσω άλλη βάση σε αυτή τη παρωδία εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα καθόλου" ανέφερε.

"Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι είναι ένα καλοστημένο ριάλιτι. Εγώ πόνταρα προσωπικά ότι θα ήταν ένα MasterChef όπως το προπέρσινο που υπήρχε ένα μαγειρικό επίπεδο τουλάχιστον. Βασικά πόνταρα ότι τουλάχιστον από τους 24 παίκτες που θα έμπαιναν στο σπίτι ότι η παραγωγή θα έδινε λίγη έμφαση παραπάνω ώστε να βάλει τουλάχιστον δέκα άτομα που θα είχαν γνώσεις πάνω στο μαγειρικό κομμάτι. Έχουν μπει στο σπίτι άτομα, τα οποία δεν είναι καν επαγγελματίες, έχουν μπει γκαλερίστες, κομμώτριες" σχολίασε ο Θάνος Τσαπάρας, φανερά απογοητευμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση