GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Η αποχώρηση του Θεοχάρη "φούντωσε" την κόντρα Μαριάννας - Ηλιάνας- ΒΙΝΤΕΟ

Την απογοήτευση της για την αποχώρηση του Θεοχάρη και την παραμονή της Ηλιάνας στο σπίτι του Masterchef έδειξε η Μαριάννα. Όλα ξεκίνη...

Την απογοήτευση της για την αποχώρηση του Θεοχάρη και την παραμονή της Ηλιάνας στο σπίτι του Masterchef έδειξε η Μαριάννα. Όλα ξεκίνησαν όταν άνοιξε η πόρτα του σπιτιού και μπήκε μέσα η Ηλιάνα αντί του Θεοχάρη.

Τότε,η Μαριάννα έφυγε από το καθιστικό με δάκρυα στα μάτια και πήγε στο δωμάτιο για να ηρεμήσει. Όπως είπε, «θεωρώ ότι όταν έχεις συναισθήματα και τα δείχνεις, δεν είναι κάτι κακό. Εγώ έτσι λειτούργησα γιατί ήθελα να γυρίσει ο Χάρης, κάναμε παρέα. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι μένουν στο παιχνίδι όχι καλοί μάγειρες. Το παιχνίδι παίζεται άδικα».

Τα δύο κορίτσια μάλιστα, γνωρίζονταν απ’ τη σχολή μαγειρικής, με την Ηλιάνα να επισημαίνει ότι δεν ξέρει από πού προέκυψε αυτή η κόντρα. «Με τη Μαριάννα γνωριζόμαστε από τη σχολή, σε άλλο τμήμα, είχαμε τους ίδιους καθηγητές. Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα, δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε... για κάποιους δικούς της λόγους, χωρίς να τους ξέρω εγώ ή κάποιος άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση