GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Ξέσπασε σε κλάματα όταν πήρε την ποδιά - Η συγκινητική αναφορά στον γιο του που πέθανε - ΒΙΝΤΕΟ

O 54χρονος Διονύσης από τη Λατινική Αμερική, ο οποίος πέρασε στη φάση των bootcamps ξέσπασε σε κλάματα όταν δύο κριτές του έδωσαν την...

O 54χρονος Διονύσης από τη Λατινική Αμερική, ο οποίος πέρασε στη φάση των bootcamps ξέσπασε σε κλάματα όταν δύο κριτές του έδωσαν την ποδιά για την ομάδα τους.

Ο Διονύσης είχε συγκινήσει στην πρώτη φάση όταν είχε μιλήσει για τον γιο του, ο οποίος έφυγε σε πολύ νεαρή ηλικία από τη ζωή λόγω ενός τροχαίου.

Ο ίδιος, είχε αποκαλύψει ότι ο λόγος που αποφάσισε να πάρει μέρος στο MasterChef ήταν γιατί ήταν όνειρο του γιου του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τού έδωσαν ποδιά και του ζήτησαν να διαλέξει σε ποια ομάδα θα πήγαινε. Εκείνος είπε πως επειδή ο πατριός του είναι Ιταλός θα ήθελε να δοκιμάσει και πιο ασιάτικες γεύσεις, αυτές που θα του μάθαινε ο Σωτήρης Κοντιζάς και έτσι πήγε με τη δική του ομάδα.

Ο Διονύσης ξέσπασε σε κλάματα και όταν μίλησε στην κάμερα είπε πως νιώθει πως ο γιος του από εκεί πάνω τον βοηθάει να βγάζει ωραία πιάτα για να κάνουν μαζί το όνειρο πραγματικότητα.

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση