GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Η συγκλονιστική εξομολόγηση παίκτριας για τη δολοφονία του φίλου της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαριάννα συγκίνησε τους κριτές του Masterchef κατά τη διάρκεια της οντισιόν με τα όσα εξομολογήθηκε για τη δολοφονία του φίλου της,...

Η Μαριάννα συγκίνησε τους κριτές του Masterchef κατά τη διάρκεια της οντισιόν με τα όσα εξομολογήθηκε για τη δολοφονία του φίλου της, που όπως είπε έγινε μπροστά στα μάτια της.

«Είχα μία δύσκολη εμπειρία, έχασα έναν φίλο μου μπροστά στα μάτια μου. Ήταν δολοφονία και έγινε μπροστά στα μάτια μου. Ήταν ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Είχαμε βγει για πρωτοχρονιά και πυροβολήθηκε από κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω τι σκεφτόταν και τι έκανε. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, είναι μία ιστορία που δεν μπορώ να ξεπεράσω» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαριάννα μίλησε επίσης και για την οικογένειά της, η οποία ασχολείται με τη μαγειρική και έτσι κι εκείνη από μικρή ασχολείται μόνο με αυτό «Ο μπαμπάς μου ζει στην Αμερική τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι σεφ στον Λευκό Οίκο. Κάνει πολύ διαφορετικές κουζίνες από ότι τον είχα συνηθίσει. Θέλω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πιάτο που έφτιαξε εντυπωσίασε τους τρεις κριτές και την πέρασαν με τρία «ναι». Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε ότι είναι το νοστιμότερο που έχει δοκιμάσει στις οντισιόν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση