GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MEGA: Θα μεταδίδεται και από τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες

Το Mega επιστρέφει στις οθόνες μας, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 6 το πρωί και εκτός από το συμβατικό σήμα, θα προβάλλεται και μέσ...

Το Mega επιστρέφει στις οθόνες μας, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 6 το πρωί και εκτός από το συμβατικό σήμα, θα προβάλλεται και μέσω των πλατφόρμων των συνδρομητικών καναλιών.

Έτσι,η μετάδοση θα γίνεται και από την πλατφόρμα της Cosmote TV, καθώς οι εκπρόσωποι του ΟΤΕ ΑΕ και της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ , ήρθαν σε συμφωνία. Ενώ τα προγράμματα του MEGA θα βρίσκονται και στην υπηρεσία Replay TV της Cosmote και θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες.

Επίσης, οι συνδρομητές της NOVA, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε High Definition, στη θέση 999 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (EPG), το πρόγραμμα του καναλιού. Το πρόγραμμα του MEGA θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Nova GO σε live μετάδοση, αλλά και σε 7 days catch up.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση