GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταναστευτικό: Χαμός στο κεντρικό δελτίο του Mega με τον Κώστα Μουτζούρη

Σφοδρή επίθεση στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega, Δώρα Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας...

Σφοδρή επίθεση στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega, Δώρα Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μουτζούρης ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όταν δέχθηκε ερώτηση για το αν συνάδουν τέτοιες αντιδράσεις με το δημόσιο αξίωμα του, ο περιφερειάρχης μίλησε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας μάλιστα πως καταγγέλλει τα όσα προβλήθηκαν στα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Ο κ. Μουτζούρης έκανε λόγο για χυδαία παρουσίαση του θέματος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Στη συνέχεια παρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας, Δώρας Αναγνωστοπούλου, για ήρεμο διάλογο, ο κ. Μουτζούρης φώναζε και αρνήθηκε οποιαδήποτε ερώτηση.
Εν συνεχεία ο κ. Μουτζούρης αρνήθηκε να εξηγήσει τον λόγο που έκανε μία τέτοια χειρονομία μπροστά στην κάμερα και αποχώρησε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση