GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Νέο χαστούκι για τη Μέγκαν και τον Χάρι - Θα τους απαγορεύσουν να χρησιμοποιούν το "Sussex Royal";

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να εγκαταλείψουν το brand 'Sussex Royal' μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα κ...

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να εγκαταλείψουν το brand 'Sussex Royal' μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα καθήκοντά τους. Όπως φαίνεται το Megxit συνεχίζει να έχει κι άλλες επιπτώσεις στο ζευγάρι.

Έπειτα από μακροχρόνιες και περίπλοκες συζητήσεις, όπως αναφέρει η Dailymail, η βασίλισσα Ελισάβετ και κορυφαίοι αξιωματούχοι πιστεύεται ότι συμφώνησαν ότι δεν πρέπει το ζευγάρι να χρησιμοποιεί πλέον τη λέξη royal, δηλαδή βασιλικό, στην επικοινωνία τους.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν ήδη ξοδέψει αρκετές χιλιάδες λίρες για να υποστηρίξουν το brand Sussex Royal, δημιουργώντας website αλλά και λογαριασμούς στα social media. Ο λογαριασμός τους δε στο instagram έχει ήδη 11,2 εκατομμύρια ακολούθους.

Το ζευγάρι έχει προσπαθήσει να καταχωρήσει τη συγκεκριμένη ονομασία για διάφορα προϊόντα και δράσεις όπως για ρούχα, βιβλία, εκδηλώσεις, γραφική ύλη και άλλα.

Ενώ με αυτή την ονομασία θέλουν να ιδρύσουν μια φιλανθρωπική οργάνωση και έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για το "Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex".

Αλλά μάλλον θα χρειαστούν μια νέα στρατηγική και ένα... 're-branding'.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση