GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Τέλος το "Sussex Royal" για Μέγκαν και Χάρι - Το αυστηρό "όχι" της βασίλισσας και η ανακοίνωσή τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την απαγόρευση από την βασίλισσα να χρησιμοποιούν το 'Sussex Royal' στη νέα τους ζωή...

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την απαγόρευση από την βασίλισσα να χρησιμοποιούν το 'Sussex Royal' στη νέα τους ζωή μακριά από το Μπάκιγχαμ, θα αποχαιρετήσουν το brand name την Άνοιξη, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Μετά το Megxit, ο Δούκας και η Δούκισσα βρίσκονταν σε συζητήσεις με το Παλάτι για το αν θα χρησιμοποιούσαν και πώς την λέξη "royal" στα μελλοντικά τους σχέδια και στο ίδρυμά τους.

Όμως η βασίλισσα Ελισάβετ πάγωσε τα σχέδια τους, τονίζοντας πώς το ζευγάρι έπρεπε να εγκαταλείψει μαζί με τα καθήκοντα και κάθε χρήση που παραπέμπει στα βασιλικά καθήκοντα που επέλεξαν να αφήσουν.

Σίγουρα, είναι ένα "χαστούκι" για το ζευγάρι που έχει ήδη ξοδέψει χιλιάδες λίρες στο χτίσιμο του brand, με τους λογαριασμούς στα social media αλλά και το website.

'Ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν επικεντρωθεί στα σχέδια τους να δημιουργήσουν έναν νέο φιλανθρωπικό οργανισμό, βάση των κανόνων της κυβέρνησης της Βρετανίας για τη χρήση της λέξης Royal, συμφωνήθηκε ότι ο οργανισμός τους που θα ανακοινωθεί την Άνοιξη δεν θα ονομαστεί Sussex Royal Foundation. Ο Δούκας και η Δούκισσα επίσης δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το "SussexRoyal" πουθενά αλλού μετά την Άνοιξη του 2020' δήλωσε η εκπρόσωπός τους.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση