GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Οι Καναδοί δεν θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν

Η πλειονότητα των Καναδών ακόμη δεν επιθυμεί να πληρώνει για την ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν τονίζοντας ότι πλέον το ζε...

Η πλειονότητα των Καναδών ακόμη δεν επιθυμεί να πληρώνει για την ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν τονίζοντας ότι πλέον το ζεύγος δεν εκπροσωπεί τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν εγκατασταθεί στη Βρετανική Κολούμπια μετά την παραίτησή τους από τους πριγκιπικούς τους ρόλους τον προηγούμενο μήνα. Αλλά οι Καναδοί κατά 77% θεωρούν ότι οι φορολογούμενοι δεν πρέπει να πληρώνουν για την ασφάλεια του ζεύγους αφού δεν είναι οι επίσημοι εκπρόσωποι της μοναρχίας στη χώρα. Θεωρείται ότι μόνο το 19% των Καναδών δεν τάσσονται αρνητικά στο ενδεχόμενο η χώρα τους να πληρώσει ένα μέρος από τα έξοδα για την ασφάλεια του πρίγκιπα και της συζύγου του, σύμφωνα με τη στατιστική έρευνα του Nanos Research για την καναδική τηλεόραση.

Περισσότερα από τα δύο τρίτα των Καναδών πιστεύουν ότι η ιδιωτικότητα του ζεύγους μαζί με τον 8 μηνών γιο τους Άρτσι θα τύχει μεγαλύτερου σεβασμού στον Καναδά απ' ό,τι στη Βρετανία, αλλά ο Χάρι και η Μέγκαν που μένουν στη Βικτώρια, στο νησί του Βανκούβερ δεν το αφήνουν στην τύχη. Τον προηγούμενο μήνα εξέδωσαν προειδοποίηση προς τον Τύπο για φωτογραφίες της Δούκισσας που είχε βγει για πεζοπορία μαζί με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της, οι οποίες έκαναν τον γύρο του κόσμου. Οι δικηγόροι τους είπαν ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν είχαν τη συγκατάθεση της Μέγκαν και το ζευγάρι ανέλαβε νομική δράση.

Πάντως, πρόσφατα, οι αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιαρντ διαμαρτύρονται ότι οι Σάσεξ τους φέρονται λες και είναι οι "δούλοι" τους, αφού τους στέλνουν για θελήματα, ψώνια ή να παίρνουν τις παραγγελίες τους. Υψηλά εκπαιδευμένοι άνδρες ασφαλείας έχουν θεαθεί να αγοράζουν τρόφιμα από οργανικό παντοπωλείο, που φέρεται να είναι το αγαπημένο της Μέγκαν, αλλά και να παίρνουν καφέδες από ένα fast food.

Εκτιμάται ότι η ασφάλεια του ζεύγους θα κοστίσει στους φορολογουμένους του Καναδά και τη Βρετανία ανάμεσα σε 3-6 εκατ. λίρες τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση