GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

My Style Rocks: To επικό spoiler παίκτριας που αποκάλυψε την αποχώρηση της από το παιχνίδι- ΒΙΝΤΕΟ

Τον καβγά της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την Τζόρτζια Παναγή σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, η παίκτρια το...

Τον καβγά της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την Τζόρτζια Παναγή σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, η παίκτρια του My Style Rocks, Γεωργία Σιακαβάρα, δίνοντας spoiler για τις εξελίξεις στο ριάλιτι μόδας.

Όπως είπε, «Έγινε πολύ ξαφνικά όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ Κρήτης και Κύπρου. Δεν το κατάλαβα, είχα μείνει λίγο άναυδη. Ακούστηκαν διάφορες λέξεις σε εμάς που ήμασταν εκεί και φυσικά και μπήκαν "μπιπ". Σταμάτησε το γύρισμα, ξεκατινιάστηκαν λίγο μεταξύ τους και μετά τα βρήκαν στο καμαρίνι. Την επόμενη μέρα ζήτησαν συγγνώμη εκατέρωθεν. Είχαμε βγει προτεινόμενες εγώ, η Δήμητρα και η Τζόρτζια. Μόλις ψήφισαν τα κορίτσια,το γύρισμα διακόπηκε και δεν του. Κάτι είχε μεσολαβήσει, κάτι έγινε, κάτι δεν τους άρεσε, δεν ξέρω».

«Δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος. Απλά θα ήθελα να έχω μείνει περισσότερο για να δοκιμάσω και περισσότερα πράγματα. Το λέω στην παραγωγή να με ξαναβάλει δυο - τρεις εβδομάδες ακόμη», πρόσθεσε η Γεωργία Σιακαβάρα, αποκαλύπτοντας έτσι την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση