GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα στην Τόνια και την Νέλι - Η στρατηγική και οι απειλές - ΒΙΝΤΕΟ

Μια κόντρα ανάμεσα στην Τόνια Κούμπα και την Νέλι Ράι ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks. Οι δύο παίκτριες τα είπαν... ...

Μια κόντρα ανάμεσα στην Τόνια Κούμπα και την Νέλι Ράι ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Οι δύο παίκτριες τα είπαν... έξω από τα δόντια με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να παρακολουθούν άφωνες την έντονη αντιπαράθεση τους.

“Η αισθητική μας είναι διαφορετική, το είπα και πριν και θα συμφωνήσω απόλυτα με την Σοφιάνα. Είναι ακριβώς αυτά που παρατήρησα και επειδή θέλουμε να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι, θεωρώ ότι δεν είναι χρηστικό το τσαντάκι στο πόδι, ενώ είναι μια πολύ ωραία προσπάθεια και απόδειξη ήταν και η πασαρέλα που το πείραζες. Συνεχίζω με το παπούτσι, θεωρώ ότι στο κόβει, ενώ έχεις ψηλό πόδι" είπε η Τόνια Κούμπα.

"Οκ δεν μπορώ να πω τίποτα για την Τόνια μπορεί να συνεχίσει να ακολουθεί την στρατηγική της. Αν δεν αλλάξει η Τόνια τη στρατηγική της δεν θα την αλλάξω και εγώ" ανταπάντησε η Νέλι και ο καβγάς ξέσπασε.

"Με απειλείς; Δηλαδή μου λες ότι για να πάρω αντικειμενικό βαθμό πρέπει να σε γλύψω; Πρέπει να σε κολακεύσω;" την ρώτησε η Τόνια.

"Εγώ είμαι απλά ειλικρινής. Και θα το πω. Σου βάζω αυτό τον βαθμό για αυτό το πράγμα. Θα μπορούσα να πω ότι δεν μου αρέσει το στυλ σου. Ο κόσμος το ξέρει ότι είμαι πάντα ειλικρινής. Δεν ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε ότι μιλάμε καλά ελληνικά, αν ήρθες για αυτό είσαι σε λάθος εκπομπή" τόνισε η Νέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση