GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NBA: Τέταρτη σερί νίκη για τους Λέικερς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε σην τέταρτη σερί νίκη τους στο ΝΒΑ τους Λέικερς, οι οποίοι επιβλήθηκαν 117-105 του Μέμφις στο Λος Άντζελες. ...

Ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε σην τέταρτη σερί νίκη τους στο ΝΒΑ τους Λέικερς, οι οποίοι επιβλήθηκαν 117-105 του Μέμφις στο Λος Άντζελες.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που σημείωσε 32 πόντους (μοίρασε και 7 ασίστ), ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Άντονι Ντέιβις που πλησίασε το τριπλ νταμπλ φίγκιουρ, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 κοψίματα.

Στο μεταξύ, ο Ζάιον Ουίλιαμσον πέτυχε 25 πόντους και οδήγησε τη Νέα Ορλεάνη στη νίκη 128-115 επί των Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουίλιαμσον σημειώνει τουλάχιστον 20 πόντους για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι και συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη πορεία των Πέλικανς που μετρούν τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση