GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προανακριτική Novartis: Δεν εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ούτε η «Κελέση»

Ούτε η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση» εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να καταθέσει στην προανακριτική ...

Ούτε η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση» εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι συντάσσεται έγγραφο για τη βίαιη προσαγωγή της, όπως εξάλλου είχε συμβεί και χθες με τον «Μάξιμο Σαράφη», ο οποίος επίσης δεν είχε εμφανιστεί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο σχετικές πληροφορίες, όπως και χθες, το ένταλμα δεν θα προσυπογράψει το ΚΚΕ που θεωρεί την όλη διαδικασία προστασίας των μαρτύρων προσχηματική και ζητά καταθέσεις από τους μάρτυρες με την πραγματική τους ταυτότητα.
Υπενθυμίζεται πως σε επιστολή της προς την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, τις προηγούμενες ημέρες, η «Αικατερίνη Κελέση» επικαλείται ευρωπαϊκή οδηγία για την υποχρέωση της εμπιστευτικότητας και ζητά ανάκληση της κλήτευσής της.
Την επιστολή έχει στείλει και στην Υπηρεσία Προστασίας Μαρτύρων, τον αντιεισαγγελέα κ. Σοφουλάκη, την Ελένη Τουλουπάκη και την αρμόδια επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση